کاشت تستوسترون

( 5,00 امتیاز از 1 رای )
17/آوریل/2019

 تستوسترون در زنان چیستکاشت تستوسترون

تستوسترون هورمون مردانه ای ست که در تعیین جنسیت جنین نقش اساسی ای دارد. این هورمون همان هورمونی ست که در دوره بلوغ مردان باعث تغییرات فیزیکی در آن ها می شود و به اصطلاح پسران جوان، مرد می شوند. صدای کلفت، موهای ضخیم، ریش های تازه درآمده و … همگی به دلیل هورمون تستوسترون در مردان اتفاق می افتد. تستوسترون با اینکه هورمونی مردانه است ولی در زنان نیز تولید می شود ونقش بسیار اساسی و مهمی دارد.  کاهش و افزایش این هورمون عوارض خاص خودش را دارد که در این مقاله قصد داریم به مضرات کاهش این هورمون بپردازیم.

هورمون تستوسترون در برخی از دوره های زندگی یک زن افزایش می یابد و در برخی از دوره های او کاهش می یابد، این افزایش و کاهش طبیعی است اما اگر در دوره ای، مقدارش از حدی که بدن به آن نیاز دارد کمتر یا بیشتر باشد، دچار مشکلاتی جدی برای فرد خواهد شد. یکی از این دوره هایی که هورمون تستوسترون در بدن کاهش می یابد، دوره یائسگی می باشد، همچنین در این دوره هورمون استروژن نیز کاهش می یابد، تغییر این هورمون ها باعث تغییرات خلق و خوی افراد می شود، جز این مورد، در موارد دیگری نیز شاهد کاهش هورمون تستوسترون هستیم که عوارض خاص خودش را به دنبال دارد.  

اکنون قصد داریم به دلایل کاهش این هورمون بپردازیم.

علائم و عوارض کاهش تستوسترون

متأسفانه چه تستوسترون بالا باشد چه پایین سبب کاهش مو می شود، این هورمون بسیار در حفظ و سلامتی موها نقش مهمی دارد، الگوی ریزش مو در تغییرات تستوسترون، به صورت الگوی مردانه رخ می دهد و طی آن موها به صورت مردانه ریخته و حتی ممکن است در طولانی مدت ، فرد دچار طاسی شود.

همه ما شاهد این موضوع هستیم که اکثر افراد در سنین پیری دچار پوکی استخوان می شوند. یکی از علل این مشکل به ویژه در خانم ها کاهش  هورمون  تستوسترون است، مخصوصاً زنان وقتی در دوره یائسگی قرار می گیرند، به همین دلیل پوکی استخوان بیشتر سراغ افرادی میاید که در سنین پیری یائسگی هستند.

از دیگر مشکلاتی که در این سن ما شاهد آن هستیم، افزایش چربی های ناحیه شکم و پهلوی افراد است، نه تنها در این کاهش هورمون استروژن باعث حرکت چربی ها از سمت ران و ناحیه لگن به سمت کمر و شکم می شود بلکه کاهش  هورمون تستوسترون نیز می تواند مؤثر باشد.

افرادی که در دوره یائسگی هستند به علت تغییرات هورمونی که یکی از آن ها کاهش هورمون تستوسترون است، دچار مشکلاتی با خلق و خوق خود می شوند، کاهش تستوسترون، اضطراب های حاد را به همراه خود دارد.

حتی اگر زنی دچار یائسگی نشده باشد و در هر دوره ای از زندگیش دچار کاهش  هورمون تستوسترون شده باشد، فرد می تواند به اضطراب دچار شود، اضطراب بیماری روانی ای است که مشکلات خود را به همراه دارد، یکی از این مشکلات کاهش فشار خون و عدم تمرکز است، بهتر است در همان ابتدا که شاهد تغییر خلق و خوی خود هستید به بررسی علت آن بپردازید.

از دیگر مشکلات روانی در این دوره می توانیم به افسردگی اشاره کنیم، افسردگی خود از مشکلاتی ست که یکی از دلایل آن کاهش هورمون تستوسترون است. از انجایی که افسردگی انواع مختلفی دارد، بهتر است بدانید این نوع افسردگی با بی حالی  و ناامیدی بروز می کند.

یکی از عوارض کاهش این هورمون، خستگی افراد درطول روز می باشد، این افراد معمولاً همیشه در طول روز احساس خستگی و بی حالی می کنند و در انجام کارهای روزانه خود احساس ضعف و ناتوانی دارند.

کاهش این هورمون در نهایت باعث ضعف در استقامت بدن شده و به همین دلیل بدن فرد ضعیف خواهد شد.

معمولاً کسانی که دچار کاهش هورمون تستوسترون هستند در فعالیت های جنسی خود دچار مشکل می شوند.

معمولاً ضعف های ناگهانی در حافظه می توانند از علائم کاهش هورمون تستوسترون در بدن باشند، به همین دلیل هر مشکل غیرعادی در انجام کارهای روزانه را باید جدی گرفت.

نحوه کاشت تستوسترون

 

کاشت تستوسترون و درمان کمبود تستوسترون

افرادی که به مطب مراجعه می کنند و از علائم کاهش هورمون تستوسترون رنج می برند پس از معاینه و آزمایش خون برای اطمینان، باید اقدام به درمان این مشکل بکنند. کاشت تستوسترون بهترین روش درمانی است که بدون هیچ سختی ای انجام می شود. شاید از کلمه ی کاشت کمی بترسید و تصور عملی زمان بر و دردناک را داشته باشید، اما فرایند کاشت تستوسترون نهایتا ۱۵ دقیقه به طول می  انجامد، پس از ان فرد می تواند به راحتی به کارهای روزمره اش بپردازد.

عملکرد کاشت تستوسترون به گونه ای است که کپسول های خاصی که غنی از تستوسترون هستند در بدن فرد قرار می گیرند و به مرور خود تستوسترون آزاد می کنند، آزاد سازی تستوسترون نهایت تا شش ماه به طول می انجامد سپس فرد دوباره باید اقدام به کاشت بکند. در طی این روش قسمتی از ناحیه لگن را برش کوچکی می زنند و کپسول حاوی تستوسترون را وارد بدن می کنند.

یکی از نکات حائز اهمیت در انجام این روش این است که فرد به اندازه کافی تستوسترون دریافت کند، اینکه چه اندازه و با چه دوزی برای فرد کپسول تستوسترون تجویز شود بستگی به مشکل و کمبود فرد دارد. از آنجاییکه بخشی از تستوسترون آزاد شده از کپسول اضافی است، باعث عوارض ناشی از افزایش تستوسترون می شود ولی چون این مقدار بسیار کم می باشد، می توان عوارض ناشی از آن را کنترل کرد.

رشد موهای زائد بر نواحی چانه، صورت، بازو و سینه از عوارض افزایش هورمون تستوسترون است، در صورتیکه کپسول استفاده شده دوز زیادی نسبت به نیاز بدن داشته باشد، عوارض آن بسیار شدیدتر است. به همین دلیل قرص هایی به صورت درمان مکمل تجویز می شوند که همزمان با کاشت کپسول فرد مصرف کند تا از عوارض آن کاهش یابد.

 

 

به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط با کاشت تستوسترون

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

02144978004